Wilfred van Leeuwen per direct weg bij FC Eindhoven

© Orange Pictures
DEN HAAG - Wilfred van Leeuwen en FC Eindhoven hebben hun samenwerking per direct beëindigd. Dat is op verzoek van de 44-jarige coach zelf gedaan, meldt de club zaterdagochtend op haar website.
In december liet Van Leeuwen de Jupiler League-club weten zijn aflopende verbintenis niet te willen verlengen. Dat was een streep door de rekening voor Eindhoven, dat graag langer met hem door wilde. Na die bekendmaking kwam niet veel later naar buiten dat Van Leeuwen na dit seizoen de opvolger van Pieter Mulders bij Rijnsburgse Boys wordt.
'Bij FC Eindhoven heb ik een mooie tijd gehad en ik wil daar iedereen voor bedanken. Ik ga me nu richten op de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen als hoofdtrainer bij Rijnsburgse Boys. Ik wens de club en haar achterban alle succes toe in de tweede seizoenshelft!’, vertelt Van Leeuwen in een korte verklaring.

VVSB

Van Leeuwen maakte afgelopen zomer de overstap van VVSB naar FC Eindhoven, waarmee hij vrijdagavond met 4-1 van Telstar verloor. Zijn doorlopende contract bij VVSB werd door de club uit de Eindhoven afgekocht.