Tweede zege op rij voor VVSB in 2018

© Orange Pictures
NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft de tweede overwinning van 2018 te pakken. Na de 2-0 thuiszege op GVVV een week eerder werd zaterdagavond in Groesbeek ook laagvlieger Achilles '29 aan de zegekar gebonden: 2-3. Daarmee heeft de tweededivisionist uit Noordwijkerhout nog verder afstand genomen van de degradatiezone.
Na iets minder dan een halfuur kwam VVSB op voorsprong dankzij een fraai afstandsschot van verdediger Peet van der Slot. Niels Willems bepaalde tien minuten later namens Achilles '29 de ruststand op 1-1.

In de tweede helft sloeg VVSB al snel een beslissende slag. De formatie van Jack Honsbeek hernam na slechts tien minuten de leiding doordat Achilles '29-speler Justin de Vos een eigen doelpunt maakte. Binnen vijf minuten volgde ook de 1-3 van Mitchell Theuns.

Aansluitingstreffer

Waar het duel beslist leek, werd het nog wel even spannend. Yannick Zeeman bezorgde Achilles '29 in de 89ste minuut nog de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij.
Scoreverloop Achilles '29 - VVSB 1-3 (1-1): 0-1 Van der Slot, 1-1 Willems, 1-2 De Vos (eigen doelpunt), 1-3 Theuns, 2-3 Zeeman