HBS ziet Jong De Graafschap in tweede helft langszij komen

Ruben Schaken in het shirt van HBS
Ruben Schaken in het shirt van HBS © Orange Pictures
DEN HAAG - HBS heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan het duel tegen de beloften van De Graafschap. Op het Haagse Craeyenhout verdedigde HBS bij rust nog een 2-0 voorsprong, maar in het laatste half uur van de wedstrijd verdween die als sneeuw voor de zon: 2-2.
De ploeg van coach Marcel Koning begon nog wel goed aan de wedstrijd. Al in de vijfde minuut kwamen de gastheren op voorsprong via Bram Ros. Jonathan Roeleveld maakte er niet veel later via een door Ruben Schaken versierde corner 2-0 van.
HBS leek de touwtjes stevig in handen te hebben, maar in de tweede helft ging het mis voor de Hagenaars. Na een uur viel de aansluitingstreffer en vanaf dat moment kwam Jong De Graafschap steeds beter in het spel. De bezoekers uit Doetinchem drongen aan en kwamen tien minuten voor tijd langszij.
Scoreverloop HBS - Jong De Graafschap 2-2 (2-0): 1-0 Ros, 2-0 Roeleveld, 2-1 n.n.b., 2-2 n.n.b.