VVSB in felle bollenderby opnieuw te sterk voor Rijnsburgse Boys

REGIO - VVSB is er dit seizoen voor de tweede keer in geslaagd regiogenoot Rijnsburgse Boys aan de zegekar te binden. De Noordwijkerhouters waren zaterdagmiddag in een onvervalste bollenderby met 3-1 te sterk voor de Rijnsburgse 'uien'.
Met de winst zet VVSB haar zegereeks voort (derde overwinning op rij), terwijl het met Rijnsburgse Boys op het moment wat minder gaat. De ploeg van Pieter Mulders kende een prima slot van de eerste seizoenshelft, maar pakte dit kalenderjaar pas één punt.
Tim de Rijk opende op een volgepakte sportpark De Boekhorst na een half uur spelen de score. Tommy Bekooij legde de bal op het hoofd van De Rijk, waarna hij knap scoorde. Diezelfde Bekooij was verantwoordelijk voor de 2-0. Na goed voorbereidend werk van Richelo Fecunda verdubbelde hij na een ruim uur de marge.

Slotoffensief

Het duel leek gespeeld, maar Rijnsburgse Boys zette een slotoffensief in. Het leverde een aansluitingstreffer op, maar daar bleef het ook bij. Rijnsburg nam veel risico's, ging vol voor de 2-2, maar zag aan de andere kant de 3-1 vallen.

Scoreverloop VVSB - Rijnsburgse Boys 3-1 (1-0):
1-0 De Rijk, 2-0 Bekooij, 2-1 Artien, 3-1 Van der Wilden