Quick Boys wint nipt, Scheveningen kaapt in slotfase punten weg

REGIO - Het verschil tussen Quick Boys en koploper Spakenburg blijft negen punten. In de derde divisie wonnen de Katwijkers met 0-1 van VVOG, terwijl ook Spakenburg een overwinning boekte. Scheveningen kaapte in de slotfase drie punten weg bij DOVO. De formatie van John Blok won op het nippertje met 2-3.
Quick Boys liep vorige week averij op in de titelstrijd in de derde divisie. In een heuse topper gingen de Katwijkers met 2-0 onderuit tegen koploper Spakenburg. Het kampioenschap wordt met een achterstand van negen punten dus een lastig karwei voor Quick Boys.
Op bezoek in Harderwijk won Quick Boys met minimaal verschil van VVOG. Kelvin Maynard zette zijn ploeg vlak voor rust op voorsprong. Yordi Teijsse kreeg in de tweede helft een grote kans om de voorsprong te verdubbelen en de spanning weg te nemen, maar de spits miste een strafschop.

Doelpuntrijk

Het duel tussen DOVO en Scheveningen was, in vergelijking met de wedstrijd van Quick Boys, doelpuntrijk. Robert Steemers zette Scheveningen in de eerste helft op voorsprong, maar na de rust verdween die als sneeuw voor de zon. DOVO zette aan en nam de leiding over: 2-1.
Scheveningen liet zich echter niet kennen en herstelde in het laatste kwartier van de wedstrijd de schade. Na de gelijkmaker van Björn Wagenaar kroonde Tim Peters zich met de winnende treffer tot matchwinner.
Scoreverloop VVOG - Quick Boys 0-1 (0-1): 0-1 Maynard
Bijzonderheid: Yordi Teijsse (Quick Boys) mist strafschop
Scoreverloop DOVO - Scheveningen 2-3 (0-1): 0-1 Steemers, 1-1 Patrick, 2-1 Keizer, 2-2 Wagenaar, 2-3 Peters