Gemiste kansen frustreren Lex Immers: 'We hadden wel drie keer kunnen scoren'

DEN HAAG - ADO Den Haag pakte zaterdagavond een punt bij Heracles Almelo (1-1), maar kijkend naar de eerste helft had de Haagse formatie bij rust al op rozen kunnen zitten. Lex Immers, Bjorn Johnsen, Sheraldo Becker. Ze kregen allemaal kansen, maar verzilverd werden ze niet. 'Dat frustreert wel', geeft Lex Immers na afloop aan.
'Mijn bal telde ik bijvoorbeeld al', vervolgt de middenvelder, die in de derde minuut al een dot van een kans kreeg. 'Hij belandde uiteindelijk op de paal. Maar als je zo goed begint, dan moet je het ook afmaken en ga je bij wijze van spreken met een 3-0 voorsprong de rust in.'
Meer dan één Haags doelpunt viel er niet voor de voor de pauze. Met een feller Heracles in de tweede helft ging het ook snel mis voor ADO. 'Het wordt 1-0 en het blijft vervolgens 1-0. Dan weet je eigenlijk wel dat de bal aan de andere kant gaat vallen.'
Bekijk ook de reacties van Fons Groenendijk en Sheraldo Becker.