Jong ADO-speler Guy Smith keert terug naar Noordwijk

Guy Smith in duel met Marvin Nieuwlaat van Scheveningen
Guy Smith in duel met Marvin Nieuwlaat van Scheveningen © Orange Pictures
NOORDWIJK - Na het opnieuw bij ADO Den Haag te hebben geprobeerd, keert Guy Smith weer terug naar Noordwijk. De verdediger gaf vorig jaar aan bij ADO voor 'zijn laatste kans in het profvoetbal te gaan', maar de Haagse club wil na een jaar niet met hem verder.
Technisch manager Jeffrey van As belde Smith vorig jaar rond deze tijd met de vraag of hij terug naar ADO Den Haag wilde keren. Daar hoefde hij niet lang over na te denken. In de voorbereiding mocht hij zich bewijzen, maar het leverde hem geen plek in het eerste op.
In maart dit jaar zat Smith bij de uitwedstrijd tegen Excelsior voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Fons Groenendijk, maar hij mocht niet starten en een invalbeurt zat er ook niet in. Smith maakte in 2014 al zijn debuut in het eerste van ADO, maar daar bleef het ook bij. Hij vertrok naar de amateurs van Noordwijk, waar hij nu opnieuw naartoe gaat.

Derde divisie

Met Noordwijk speelt Smith komend seizoen in de derde divisie. Noordwijk kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van de hoofdklasse A zaterdag.