Westlandia en Quick scoren er lustig op los bij winstpartijen

Gio Serbony van Westlandia
Gio Serbony van Westlandia © Orange Pictures
DEN HAAG - Zowel Quick als Westlandia hebben goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. Op bezoek bij OSS '1920 won de Haagse ploeg van trainer Paul van der Zwaan met 4-5. Westlandia won op bezoek bij JVC Cuijk met 0-3.
Quick stond na tachtig minuten nog op een 1-5 voorsprong. Rachid Bouyaouzan scoorde drie van de vijf doelpunten. De Brabantse ploeg kwam in die laatste tien minuten nog terug tot 4-5, maar de Haagse equipe trok uiteindelijk aan het langste eind. Quick stijgt door de zege naar de veertiende plek.
Giovialli Serbony scoorde twee keer voor Westlandia. Na dertien minuten maakte hij de 0-1. Tevens de ruststand. Na de thee miste Cuijk een strafschop. Na die penalty trof de ploeg uit Naaldwijk nog twee keer doel.
Scoreverloop OSS 1920 - Quick: 4-5 (0-3)
0-1 Bouyaouzan