VVSB pakt knap een punt, Rijnsburgse Boys onderuit bij De Treffers

VVSB-aanvoerder Frans van Niel en Sparta-aanvoerder Michael Fabrie
VVSB-aanvoerder Frans van Niel en Sparta-aanvoerder Michael Fabrie © Orange Pictures
REGIO - VVSB heeft tegen topploeg Jong Sparta met 2-2 gelijkgespeeld. Op de eigen Boekhorst scoorden Tommy Bekooij en Sven Verlaan voor de Noordwijkerhouters. Rijnsburgse Boys verloor op bezoek bij de Treffers met 3-1.
Na twee minuten scoorde Bekooij al de 1-0 voor VVSB. De talenten van Sparta kwamen voor rust al langszij en zelfs op voorsprong. Uiteindelijk zorgde Sven Verlaan voor de 2-2 eindstand. Uit een afgeslagen corner schoot hij bekeken raak.
Rijnsburgse Boys heeft kansloos verloren van De Treffers. In Groesbeek stond de thuisploeg na een kwartier al met 2-0 voor. Frank Tervoert maakte halverwege de tweede helft nog wel de 2-1. Dit mocht niet baten. Uiteindelijk bepaalde De Treffers-invaller Aziz Khalouta de eindstand op 3-1.
Scoreverloop VVSB - Jong Sparta: 2-2 (1-2)