Noordwijk alleen aan kop na winst en puntverlies van Quick Boys

REGIO - Quick Boys heeft zaterdag punten verspeeld tegen een laagvlieger. Op bezoek in Amsterdam stonden de Katwijkers na een half uur spelen al op een 2-0 voorsprong tegen De Dijk, maar die ploeg knokte zich terug en wist op knappe wijze een punt uit het vuur te slepen. Noordwijk zegevierde wel en gaat nu alleen aan kop in de derde divisie zaterdag.
Dennis Kaars en Raymond Baten scoorden namens Quick Boys en deden met die treffers hun oude ploeg pijn. Beide spelers speelden namelijk in het verleden voor de Amsterdamse club. De voorsprong leek comfortabel, maar nog voor rust bracht De Dijk de spanning terug met de 1-2.
Na rust viel ook de 2-2, en dat was een grote tegenslag voor Quick Boys, dat samen met Noordwijk aan kop gaat in de derde divisie zaterdag. Vlak voor tijd leek Baten ervoor te zorgen dat Quick Boys alsnog met de drie punten naar huis zou keren, maar zijn treffer werd afgekeurd.

Winst

Noordwijk won wel, op bezoek bij ONS Sneek. In Friesland kwamen de mannen van Kees Zethof tien minuten na de rust op achterstand. Martijn le Congé trok de score gelijk, waarna Brayen Brocker uiteindelijk de winnende goal achter zijn naam zette. Door de winst staat Noordwijk nu twee punten los van Quick Boys.
Scoreverloop De Dijk - Quick Boys 2-2 (1-2): 0-1 Kaars, 0-2 Baten, 1-2 Olf, 2-2 Christophersen
Scoreverloop ONS Sneek - Noordwijk 1-2 (0-0): 0-1 Ramos, 1-1 Le Congé, 1-2 Brocker