Quick Boys meldt zich voorlopig af in strijd om kampioenschap, FC Lisse verliest

REGIO - Quick Boys heeft de lastige thuiswedstrijd tegen het Zeeuws-Vlaamse Hoek met 2-1 verloren. Door de 4-1 overwinning van Noordwijk op SJC is het gat met de koppositie vijf punten geworden. Middenmoter FC Lisse verloor de uitwedstrijd tegen de amateurs van Ajax met 2-0.
Quick Boys kwam na een half uur voetballen op achterstand. De ploeg, waar trainer Erik Assink ontbrak vanwege een operatie, zag de Zeeuwen via Kim van den Bergh raakkoppen uit een hoekschop.
Tien minuten later lag weer een dood spelmoment aan de basis van een tegendoelpunt. Gertjan van Leiden kopte raak uit een indirecte vrije trap. De 2-0 was tevens de ruststand.

Tegenhouden

Na rust gooide de thuisploeg het meer op de aanval. Na een aantal kansen wist Bert Steltenpool raak te schieten. Daarna hield Hoek alleen maar tegen tot de scheidsrechter voor het einde floot.
FC Lisse verloor voor de tweede keer na de winterstop, dit keer tegen de amateurs van Ajax. Na een 0-0 ruststand scoorden de amateurs uit Amsterdam twee keer. Lisse kon geen vuist maken en haakt definitief af in de strijd om de tweede periodetitel.