Opstelling ADO: Gorter krijgt tegen PSV eerste basisplaats van het seizoen

Donny Gorter tijdens de warming-up
Donny Gorter tijdens de warming-up © Soccrates Images
DEN HAAG - Middenvelder Donny Gorter maakt in de uitwedstrijd tegen PSV zijn eerste speelminuten sinds augustus 2018. Toen speelde hij de laatste vijf minuten mee tegen Fortuna Sittard. Tegen de Eindhovenaren heeft hij voor het eerst dit eredivisieseizoen een basisplaats te pakken.
Gorter speelt omdat trainer Fons Groenendijk een aantal wijzigingen moet doorvoeren vanwege defensieve problemen. Centrale verdediger Tom Beugelsdijk is geschorst. Zijn compagnon centraal achterin de laatste weken, Shaquille Pinas, is geblesseerd. Daardoor speelt Danny Bakker centraal in de verdediging en is er een plekje vrij gekomen voor Gorter.
Lex Immers vormt samen met Erik Falkenburg en Sheraldo Becker de voorhoede van de Haagse ploeg. Falkenburg scoorde vorige week twee keer tegen AZ. Becker maakte in de slotminuut de winnende 2-3 tegen de ploeg uit de Kaasstad.

Ebecilio

Op de bank bij de Haagse club zit middenvelder Kyle Ebecilio. De oud-speler van FC Twente heeft een amateurcontract en speelt voornamelijk in het tweede van ADO.
Vanaf 16.40 zijn we live bij de wedstrijd in de Eindhoven. Mis niets van het duel tussen PSV en ADO Den Haag via Radio West (89.3 FM).