Titeldroom Quick Boys blijft in leven door eigen doelpunt FC Lisse in slotminuut

REGIO - Door een eigen doelpunt van FC Lisse mag Quick Boys blijven dromen van de titel in de derde divisie. In de laatste minuut, bij een 1-1 stand, werkte invaller Bas Buimer de bal achter zijn eigen doelman. Koploper Noordwijk won met 0-2 op bezoek bij VVOG, waardoor het verschil in de stand twee punten blijft.
Tien minuten na rust kwam Lisse op voorsprong. Koen Fokkema maakte met een sliding de 1-0. Halverwege de tweede helft kreeg Quick Boys de kans om de stand gelijk te trekken. Kay Tejan zag echter Lisse-keeper Jochem Lensen redding brengen op zijn strafschop.
Vijf minuten voor tijd wist Tejan Lisse toch te verschalken. De aanvaller schoot een vrije trap knap binnen en het leek erop dat het duel in een gelijkspel zou eindigen. Het liep anders. In de slotminuut rende Jesse van Nieuwkerk naar de achterlijn en gaf een voorzet. Die voorzet werd ongelukkig door Buimer in eigen doel gewerkt. Door de 1-2 overwinning blijven de Katwijkers in de titelrace.

Pak slaag SJC

Noordwijk kwam na een half uur spelen op voorsprong door Nick van Staveren. Die voorsprong werd vlak na rust door Tjeerd Westdijk uitgebreid. Daarna kwam de winst voor de mannen van Kees Zethof niet meer in gevaar.
DVS '33 Ermelo heeft SJC in eigen huis een enorm pak slaag gegeven. De ploeg uit Noordwijk verloor met maar liefst 0-6 van de Gelderlanders. Olivier Pilon was met vier doelpunten de grote man aan Ermelose zijde.
FC Lisse- Quick Boys: 1-2 (0-0)