'We hebben respect voor de carrière van Robin van Persie, maar meewerken aan feestje? Nee!'

DEN HAAG - ADO Den Haag neemt het zondagmiddag in De Kuip op tegen Feyenoord. Voor de Rotterdammers is het meer dan een wedstrijd in speelronde 33, want er wordt afscheid genomen van trainer Giovanni van Bronckhorst en spits Robin van Persie. 'We hebben respect voor de carrière van Robin van Persie, maar meewerken aan feestje? Nee', zegt ADO-trainer Fons Groenendijk.

Verwachting ADO-trainer Fons Groenendijk:

'Ik ben niet van de afscheidsfeestjes en ik wil ook niet als figurant naar Rotterdam. Dat gevoel heerst ook in de groep. We hebben respect voor de carrières van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst, alleen meewerken aan een afscheidsfeest? Nee.'
'Ik begrijp dat Feyenoord er voor die twee iets moois van wil maken en ik weet dat ADO niet jaarlijks in de Kuip wint, maar daar gaan we wel voor. Zeker ook omdat er nog een kleine kans op play-offs om Europees voetbal is.'
Vermoedelijke opstelling:
Groenendijk voert geen wijzigingen door in zijn opstelling tegen Feyenoord. Dat betekent dat ADO Den Haag met het basisteam dat drie weken geleden van Excelsior won zal starten. Shaquille Pinas keert wel terug in de wedstrijdselectie, maar start op de bank. Bij ADO staan Beugelsdijk, Meijers, Bakker, Troupee, Becker en Immers op scherp.
Uitgelicht:
De laatste keer dat ADO Den Haag in de Kuip wist te winnen was op 31 januari 2016. Door doelpunten van Gianni Zuiverloon en Kevin Jansen.
Volg Feyenoord - ADO Den Haag live:
De wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag is zondagmiddag live te volgen via 89.3 FM Radio West. Vanaf 14.25 doen verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering verslag van de wedstrijd. Ook via onze social mediakanalen blijf je op de hoogte van de ontwikkeling in de Kuip.