Quick Boys naar nacompetitie, Noordwijk en Lisse winnen ruim

REGIO - Door een 3-1 overwinning op ONS Sneek mag Quick Boys nacompetitie spelen. De Katwijkers waren de betere ploeg op Nieuw Zuid en kwamen amper in de problemen tegen de Friezen. Komende woensdag begint de nacompetitie voor promotie naar de tweede divisie voor Quick Boys met een wedstrijd tegen SV Oss 1920.
Na een kwartier voetballen kwam Quick Boys op voorsprong door een goal van Chima Bosman. Daarna vergat vooral Dennis Kaars de score te vergroten voor de Katwijkers. De 2-0 kwam er alsnog toen Kaars voorgaf op Tim Bloemendaal, die de 2-0 ruststand aantekende.
In de tweede helft leken beide ploegen zich bij een overwinning voor de thuisploeg neer te leggen. Quick Boys hield wat in met het oog op de nacompetitie en Sneek hoefde niet meer. Vijf minuten voor het einde dreigden de Friezen met de 2-1 nog roet in het eten te gooien. Kay Tejan maakte aan alle angst een einde en zette vlak voor tijd de 3-1 op het scorebord.

Finale

Quick Boys mag komende woensdag afreizen naar SV Oss 1920. Komende zaterdag is de return op Nieuw Zuid. De week daarna is de finale van de play-offs om promotie naar de tweede divisie.
FC Lisse heeft met ruime cijfers gewonnen van SteDoCo. Na een 1-1 ruststand, kreeg Rowdy van der Putten het op zijn heupen. Hij scoorde maar liefst drie doelpunten binnen tien minuten en zorgde voor een zekere overwinning voor de Bollenstreekclub. Na het drietal goals van Van der Putten scoorden beide clubs ieder nog een keer.

SJC onderuit

SJC heeft op bezoek bij ASWH met 3-1 verloren. Het doelpunt van SJC was een eigen goal door de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht. ASWH pakte door de drie punten tegen de Noordwijkers de derde periodetitel in de derde divisie.
Kampioen Noordwijk heeft in stijl afscheid genomen van de derde divisie. De ploeg van Kees Zethof versloeg Eemdijk met 4-0. Noordwijk heeft dit seizoen 94 doelpunten gescoord en pakte in totaal 80 punten.
Quick Boys - ONS Sneek 3-1 (2-0)