Erik Falkenburg twee jaar langer bij ADO Den Haag

Erik Falkenburg
Erik Falkenburg © Soccrates Images
DEN HAAG - Erik Falkenburg heeft met ADO Den Haag overeenstemming bereikt over een contract tot 2021. De aanvallende middenvelder die ook als aanvaller uit de voeten kan, speelt sinds de zomer van 2017 voor de club uit Den Haag.
Technisch manager Jeffrey van As is blij met de verlenging van de Leidenaar. 'Erik is een doelgerichte, inzichtrijke en multifunctionele speler. Hij heeft een neusje voor de goal en laat vaak zien dat hij buitengewoon goed kan koppen. Los van zijn kwaliteiten als voetballer is het een harde werker en een fijne gozer om in de groep te hebben. Het is mooi dat Erik aan boord blijft', laat Van As weten.
Falkenburg speelde tot nu toe 53 competitiewedstrijden voor ADO, waarin hij tien doelpunten maakte. Vooral in de uitwedstrijd tegen AZ, afgelopen april, was hij goud waard voor de ploeg van Fons Groenendijk. De Sleutelstadbewoner scoorde toen twee keer tegen de club uit Alkmaar, waardoor ADO heel dicht bij handhaving kwam.

Havekotte en Goossens

Eerder deze week verlengden doelman Mike Havekotte en middenvelder John Goossens ook al hun contract bij ADO Den Haag. Zaterdag staat op de website van Omroep West een interview met Van As over de huidige stand van zaken in de ADO-selectie. Maandag is de eerste training van het seizoen voor de mannen van Groenendijk.

LEES OOK: Zaakwaarneemster in het vrouwenvoetbal: 'Het is geen hype'