ADO beslist maandag over Bilal Ould-Chikh, trainer Groenendijk tevreden over proefspeler

© ADO Den Haag
DEN HAAG - ADO Den Haag beslist maandag of het verblijf van proefspeler Bilal Ould-Chikh een vervolg krijgt. De 22-jarige vleugelaanvaller traint sinds afgelopen week mee om te kijken of er een samenwerking in zit. In de seizoensopener thuis tegen FC Utrecht (2-4) maakte ADO een vleugellamme indruk.
Ould-Chikh maakt een goede indruk op Fons Groenendijk, zo vertelt de trainer na afloop van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht. 'We moeten kijken of het een vervolg gaat krijgen. Er zijn natuurlijk al meerdere jongens uit de voorhoede vertrokken en mocht Nasser (El Khayati, red.) ook nog gaan, dan ben je de creativiteit een beetje kwijt.'
In de wedstrijd tegen FC Utrecht speelden Thijmen Goppel en Erik Falkenburg als respectievelijk rechts- en linksbuiten. Na het vertrek van Sheraldo Becker, Melvyn Lorenzen, Ricardo Kishna en eerder al Yuning Zhang is de voorhoede van ADO al flink uitgedund. Groenendijk gaf eerder al aan dat als El Khayati mocht vertrekken en er dus geld binnenkomt, de prioriteit voor wat betreft het halen van een nieuwe speler in de voorhoede ligt.

LEES OOK: Bestuurlijke onrust zorgt ook voor kopzorgen bij Fons Groenendijk: 'De rust moet terugkomen'