'Smeer me in met dunne stront': Joop Buyt is terug en ging naar de Haagse Markt

Joop en bloemenman Bert.
Joop en bloemenman Bert. © Omroep West
DEN HAAG - Na een welverdiende vakantie is Omroep West Sport-sterreporter Joop Buyt weer terug. In de eerste aflevering van dit seizoen gaat hij langs bij zijn vrienden van de Haagse Markt. Onder andere visboer Renaldo, groenteman Mo en bloemenboer Bert laten hun licht schijnen over de actuele zaken bij ADO Den Haag.
Natuurlijk was er ook weer ruimte voor ouderwets Haags geouwehoer. Joop vindt namelijk dat hij niet echt bruin is geworden op zijn vakantie op de Waddeneilanden. Bloemenboer Bert heeft wel een bruine huid en heeft een tip voor onze beroepshagenees. Joop moet zich volgens hem insmeren met DS: dunne stront.
Afgelopen zomer hebben we pittige onderhandelingen met Joop gevoerd om hem aan boord te houden. Landelijke media trekken al een tijdje aan het Haagse fenomeen. Joop gooide daarom wat eisen op tafel die wij netjes hebben geaccepteerd.

Afgelopen week was Tom Beugelsdijk jarig. Ook dat konden de marktkoopmannen niet over hun kant laten gaan. Tom mag dan wel 29 zijn geworden, hij heeft een 'oude kop' volgens de mensen van de Haagse Markt.  

LEES OOK: ADO-supporters gaan wéér knuffels gooien; eerste ladingen stromen binnen