Al het topamateurvoetbal uit heel Zuid-Holland dit seizoen op Radio West

De stem van het amateurvoetbal: Willem van Zuilen
De stem van het amateurvoetbal: Willem van Zuilen © Soccrates Images
REGIO - Het amateurvoetbalseizoen barst vanaf komend weekend los op Radio West. Samen met Radio Rijnmond volgen we het voetbal uit de tweede en derde divisie in een nieuw programma: Zuid-Holland Sport. Elke zaterdag tussen 14.00 uur en 18.00 uur zijn we live bij het topamateurvoetbal.
'De uitzendingen van Radio West zijn al jaren een begrip binnen het amateurvoetbal', zegt presentator Herman Nanninga. 'Ik ben blij dat we met deze samenwerking ons gebied kunnen vergroten.'
Natuurlijk zullen zoals elk seizoen de vertrouwde stemmen van Herman Nanninga, Willem van Zuilen, Michel la Faille en Haniff Harharah uit de speakers schallen. We volgen met evenveel plezier en aandacht de wedstrijden van Katwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys, Scheveningen en Noordwijk in de tweede divisie. Ook de duels van Ter Leede, VVSB en FC Lisse een niveau lager passeren de revue.

Presentatie Menno Tamming en Herman Nanninga

Daar komt dit jaar bij dat ook de wedstrijden van ASWH, Barendrecht, Excelsior Maassluis, Jong Sparta en SteDoCo op de radio te horen zijn. De presentatie wordt afwisselend gedaan door Herman Nanninga en Menno Tamming. De uitzending is te volgen bij Radio West (89.3 FM) en Radio Rijnmond (93.4 FM) en via internet.
Het programma van de eerste uitzending:

LEES OOK: Dorpsderby Katwijk - Quick Boys vervroegd naar 12.30 uur