Tweede Katwijkse derby in vier dagen live te horen op Radio West

Duel tijdens Katwijk - Quick Boys zaterdag
Duel tijdens Katwijk - Quick Boys zaterdag © Orange Pictures
KATWIJK - Waar afgelopen zaterdag Katwijk en Quick Boys elkaar voor de competitie in de Tweede Divisie met een bloedeloze 0-0 in evenwicht hielden, gaan de Katwijkse voetbalbolwerken vanavond op herhaling. Op Nieuw Zuid, de thuishaven van Quick Boys, trappen de twee teams om 18.45 uur af voor de tweede Katwijkse clash binnen vier dagen. Inzet: een plaats in het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.
De fans hebben lang moeten wachten op de onderlinge strijd tussen de twee Katwijkse clubs. De laatste editie werd in 2015 gespeeld. Afgelopen zaterdag waren de verwachtingen dan ook hooggespannen, maar op De Krom werd het niet het spektakel dat er van verwacht werd. Er was veel sfeer en vuurwerk vooraf, maar op het veld wilde de strijd maar niet losbranden. ‘Dinsdag dan maar’, was een veelgehoorde kreet na afloop.
Sfeerclip Katwijk -Quick Boys
Quick Boys en Katwijk strijden dinsdagavond voor een plaats in de eerste ronde van het hoofdtoernooi van de ‘grote’ KNVB-beker. De tegenstander wordt dan de winnaar van de de wedstrijd tussen EVV en Flevoboys.
De wedstrijd tussen Quick Boys en Katwijk is live te volgen via een extra uitzending van Radio West Sport die om 18.00 uur begint. In deze uitzending is er tevens aandacht voor de wedstrijden Noordwijk – Rijnsburgse Boys en Scheveningen – Harkemase Boys.
Programma Omroep West Sport | Bewerking Omroep West
Programma Omroep West Sport | Bewerking Omroep West