ADO-speler John Goossens: 'Ik wil mijn verantwoordelijkheid pakken'

DEN HAAG - John Goossens is met zijn leeftijd (31) en ervaring een van de routiniers bij ADO Den Haag. In een periode waarin het de ploeg sportief allerminst voor de wind gaat, wil hij zijn verantwoordelijkheid pakken.
In de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen PEC Zwolle werd John Goossens na 64 minuten gewisseld. ‘Ik was teleurgesteld over mijn wissel tegen PEC Zwolle. Je bent een van de oudere spelers en dan wil je je verantwoordelijkheid pakken, dus dan wil je zo lang mogelijk op het veld staan. Maar het was een tactische wissel, dus dan begrijp ik dat uiteindelijk wel,' aldus de ADO-middenvelder.
'Je probeert als oudere speler bij de jonge spelers de druk weg te halen en de verantwoordelijkheid te pakken, maar uiteindelijk moeten we als een team strijden om de punten te behalen. Het is heel erg moeilijk om aan te geven waar het precies beter moet, omdat je ook fases in wedstrijden wel heel erg goed speelt. Alleen dan zakt het weg'.

Vitesse-ADO live op Radio West

ADO Den Haag staat na tien speelronden op de zestiende plaats. Het heeft vijf wedstrijden op rij verloren en speelt zaterdagavond om 19.45 u tegen Vitesse. Deze wedstrijd is live te volgen via Radio West, 89.3 FM.