Noordwijk en trainer Kees Zethof gaan nog een seizoen langer met elkaar door

Noordwijk-trainer Kees Zethof is nu bezig aan zijn derde seizoen.
Noordwijk-trainer Kees Zethof is nu bezig aan zijn derde seizoen. © Orange Pictures
NOORDWIJK - Noordwijk is tevreden over het functioneren van haar trainer en heeft het aflopende contract van Kees Zethof met één jaar verlengd. Dat zei hij zaterdagmiddag in het radioprogramma Zuid-Holland Sport. Zethof is nu bezig aan zijn derde seizoen bij de tweededivisionist en kende de afgelopen twee seizoenen de nodige successen.
Zo werd Zethof in zijn eerste jaar bij Noordwijk kampioen van de Hoofdklasse. Het seizoen daarna verbaasde hij vriend en vijand door in de derde divisie als promovendus ook de titel te pakken. In twee jaar tijd bracht hij Noordwijk naar de tweede divisie, het hoogste amateurvoetbalniveau. Dit jaar kende Noordwijk een sterke start. De laatste weken draait het iets minder. Van de laatste vijf duels werden er drie verloren en werd er twee keer gelijkgespeeld.
Bestuurslid technische zaken van Noordwijk, Pieter Vink, zei vrijdag in TV West Sport al dat er snel nieuws naar buiten zou gaan komen over het contract van de trainer. ‘Onze intentie is om verder te gaan met Zethof. Wij hebben de indruk dat Zethof ook graag door wil gaan bij ons.'

Katwijk-trainer Jan Zoutman

In TV West Sport zat vrijdag ook Cees Bruinink op de bank, de technisch manager van Katwijk. Die club heeft nog geen gesprekken gevoerd met de huidige trainer Jan Zoutman, wiens verbintenis ook aan het einde van het seizoen afloopt.
'Wij zitten altijd eind november begin december. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de interactie met de spelersgroep en de rest van de staf. Natuurlijk zijn ook de resultaten en het voetbal van belang. Aan de hand daarvan zullen we een beslissing nemen.'