Scheveningen geeft goed partij, maar verliest van Excelsior Maassluis

REGIO - Scheveningen heeft de uitwedstrijd bij Excelsior Maassluis met 2-0 verloren. De ploeg van John Blok gaf vooral de eerste helft goed partij. Tien minuten voor tijd kreeg het de deksel op de neus: Redouan Omar Ouali schoot een afvallende bal achter doelman Wesley Zonneveld. Hij maakte vlak voor tijd ook de 2-0.
De openingsfase bij de wedstrijd tussen de nummers veertien en vijftien was voor Scheveningen. Pas in de tweede helft kreeg thuisploeg de eerste kans via Vincent van den Berg. Doelman Zonneveld pakte zijn kopbal knap. De keeper van Scheveningen was tien minuten voor tijd wel kansloos op de inzet van Omar Ouali.

Goal van eigen helft

Diezelfde Omar Ouali maakte vlak voor het eindsignaal ook de 2-0. Dat deed hij van eigen helft. Scheveningen-doelman Zonneveld was bij een corner meegegaan naar voren en werd in de tegenstoot geklopt door de aanvaller van Excelsior Maassluis.
TEC kan in zondag nog over Scheveningen heen op de ranglijst van de tweede divisie. De ploeg uit Tiel komt dan in actie tegen De Treffers.

Scoreverloop Excelsior Maassluis - Scheveningen: 2-0 (0-0)
  • 1-0 Redouan Omar Ouali
  • 2-0 Redouan Omar Ouali