VVSB wint voor eerst sinds 2 november weer, Lisse laat twee punten liggen tegen Hoek

REGIO - FC Lisse was in de thuiswedstrijd tegen HSV Hoek veel beter, maar moest aan het einde van de wedstrijd de punten delen: 1-1. De Bollenstreekbewoners wisten maar één van de vele kansen tot een doelpunt om te buigen en zagen Hoek scoren uit een penalty. Ter Leede verloor op bezoek bij Odin '59 met maar liefst 8-0 en VVSB won na zeven nederlagen op rij eindelijk weer eens.
FC Lisse kreeg in het eerste half uur meerdere kansen, maar kon ze niet omzetten in doelpunten. Daarnaast werd een goal van Tom Duindam afgekeurd vanwege buitenspel. Uiteindelijk opende Rik Impens de score voor de Zeeuwen. Hij benutte een strafschop nadat Ayoub Ait Afkir een Hoek-aanvaller naar de grond werkte.
De tweede helft ging Lisse stug door met aanvallen en zag dit na 25 minuten voetballen in de tweede helft beloond worden met een doelpunt. Tom Duindam scoorde de meer dan verdiende gelijkmaker. De thuisploeg was nog dichtbij de 2-1 maar Duindam was niet scherp genoeg om zijn tweede van de middag te maken.
Samenvatting FC Lisse - Hoek

Ter Leede na een half uur met 4-0 achter

Na een half uur voetballen in Heemskerk stond het al 4-0 voor thuisploeg Odin tegen Ter Leede. Vooral Sietse Brandsma voelde zich als een vogel zo vrij in het strafschopgebied van de Sassenheimers. Hij schoot in een tijdsbestek van drie minuten tijd twee ballen achter Ter Leede-doelman Clé Vos de Mooij.
Daarmee was het leed nog niet voorbij voor de bezoekers. Ook de tweede helft was Odin de betere ploeg in Noord-Holland. Weer wist de thuisploeg vier keer te scoren. Dit keer was Niels Jager de grote man met twee doelpunten. Het mooiste doelpunt werd echter gemaakt door Lars Boekel. Hij nam vanaf rand zestien de bal vol op zijn slof en schoot schitterend binnen.

Eerste zege VVSB onder leiding van Richard Plug

Na zeven nederlagen op rij heeft VVSB zaterdagavond eindelijk weer eens gewonnen. Het was de eerste zege van de Noordwijkerhouters sinds trainer Richard Plug aan het roer staat. Excelsior '31 werd met 3-1 verslagen.
Onbedreigd stond VVSB met 2-0 voor toen Excelsior '31 een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer maakte. In de slotminuten scoorde VVSB 3-1. VVSB blijft veertiende staan, maar vindt wel aansluiting met de belangrijke dertiende plek. De nummer dertien hoeft geen nacompetitie te spelen.