Katwijk-supporters brengen eerbetoon aan ernstig zieke verzorger Frans Albers

© Still Katwijk Noord
KATWIJK - Supporters van VV Katwijk hebben de ernstig zieke verzorger Frans Albers een hart onder de riem gestoken. Met een grote groep verzamelden fans, spelers en staf zich dinsdagavond voor het huis van de man die negentien jaar als verzorger en vertrouwenspersoon aan het eerste elftal was verbonden. Met een spandoek, fakkels en het zingen van 'You'll never walk alone' steunden ze Albers, die uitbehandeld is.
Terwijl de supporters de fakkels afstaken, hielden ze netjes anderhalve meter afstand van elkaar. Naast de trouwe fans waren ook de spelers van de selectie aanwezig om Albers eer te bewijzen. Er werd ook een cadeau aan de clubman aangeboden.
Supportersgroep Katwijk Noord organiseerde het eerbetoon. In een post op Facebook zeggen ze: 'Wij wensen Frans en zijn familie veel kracht en sterkte toe! Zowel in goede als in slechte tijden!'

Susan

Afgelopen juni moest Albers door zijn ziekte de werkzaamheden bij het eerste elftal gedwongen neerleggen. Namens Katwijk ging Cees Bruinink met cadeaus bij hem langs om hem te bedanken. Samen spraken ze af dat hij zoveel mogelijk de selectie zou blijven ondersteunen. Door corona zijn er afgelopen najaar weinig wedstrijden gespeeld.
In november 2019 stonden spelers en fans van de Katwijkse club ook stil bij de slechte medische situatie van de verzorger. Tijdens de wedstrijd tegen Noordwijk zorgden de supporters van Katwijk voor een vuurwerkshow, ondertussen betraden spelers en staf het veld in een T-shirt met het opschrift 'Samen Sterk'. Toen aanvoerder Robbert Susan tijdens de wedstrijd 1-0 maakte, vloog hij Albers in de armen.
Verslaggever Willem van Zuilen stond tijdens de wedstrijd tegen Noordwijk stil bij de actie.