ADO kent goede generale en speelt gelijk tegen Feyenoord: 1-1

Dhoraso Klas namens ADO Den Haag in actie l
Dhoraso Klas namens ADO Den Haag in actie l © Soccrates Images
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de oefencampagne met een gelijkspel afgesloten. In de Kuip werd het 1-1. Namens de Haagse club kwam invaller Yahya Boussakou tot scoren. Robert Bozenik was trefzeker voor Feyenoord.
De ploeg van Ruud Brood wist de Rotterdammers goed partij te bieden. In de 81ste minuut kwam de thuisploeg echter wel op voorsprong. Spits Bozenik scoorde uit een discutabel gegeven strafschop. In het vierde kwart profiteerde Boussakou van het weifelende optreden van Feyenoord-doelman Jansen en scoorde gelijk.
In Rotterdam werd vier keer een half uur gespeeld. Daardoor werd er met name door Feyenoord veel gewisseld. ADO Den Haag speelde geruime tijd met de sterkst mogelijke elf, waarbij gezegd moet worden dat sterkhouders Daryl Janmaat, Ricardo Kishna, John Goossens en Peet Bijen er vanwege medische redenen niet bij waren.
De residentieclub start aanstaande zondag om 12.15 uur de competitie. In eigen huis is Jong Ajax de tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie.
Scoreverloop Feyenoord – ADO Den Haag: 1-0 (0-0):
'81. Bozenik 1-0 (strafschop)
'108. Boussakou 1-1