Instellingen

Tweede divisie: Noordwijk komt terug van achterstand, Quick Boys speelt doelpuntloos gelijk

Quick Boys-speler Fernando Lewis (l) in duel met AFC-er Kenny Teijsse (r)
Quick Boys-speler Fernando Lewis (l) in duel met AFC-er Kenny Teijsse (r) © Orange Pictures

REGIO - VV Noordwijk heeft zaterdagmiddag een vroege 2-0 achterstand tegen Jong FC Volendam omgebogen naar een 2-2 gelijkspel. Ook SVV Scheveningen en Quick Boys hebben een punt overgehouden aan de vierde ronde in de Jack's League. Rijnsburgse Boys is de grote winnaar van het weekend. Buurman VV Katwijk werd in een verhitte derby met 2-0 verslagen.

SVV Scheveningen - Jong Sparta Rotterdam

SVV Scheveningen heeft een punt overgehouden aan het duel met de belofteploeg van Sparta Rotterdam. De Schollekoppen kwamen in de eerste helft op voorsprong via een rake kopbal van Ricardo de Vlugt, nadat Jong Sparta het aluminium al had geraakt.

Na rust was het Marouane Afaker die de gelijkmaker in de touwen werkte. Na balverlies op het middenveld van de thuisploeg kon de oud-speler van VV Katwijk rustig afwerken. Scheveningen blijft met zeven punten uit vier wedstrijden meedoen in de subtop van de Jack's League.

Scoreverloop: 1-1 (1-0)

  • 1-0 De Vlugt
  • 1-1 Afaker

Quick Boys - AFC

Quick Boys heeft 0-0 gelijkgespeeld tegen het Amsterdamse AFC. In een vechtwedstrijd met veel individuele duels die op het randje werden gespeeld, kwamen beide teams niet tot scoren. Quick Boys is terug te vinden op de twaalfde plaats van de ranglijst.

Quick Boys-trainer Edwin Grünholz na Quick Boys - AFC.

Quick Boys-doelman Paul van der Helm na Quick Boys - AFC.

Scoreverloop: 0-0 (0-0)

  • -

Jong FC Volendam - VV Noordwijk

VV Noordwijk heeft zich teruggevochten van een vroege achterstand tegen Jong FC Volendam. Al na zes minuten moesten de Noordwijkers twee doelpunten incasseren.

Emiel Wendt was met twee rake treffers de grote man aan de kant van de bezoekers. Zowel voor als na rust schoot hij raak namens Noordwijk, dat daardoor met een punt huiswaarts keerde. Noordwijk heeft net als Quick Boys vier punten uit vier wedstrijden.

Scoreverloop: 2-2 (2-1)

  • 1-0 Blommestijn
  • 2-0 Blommestijn
  • 2-1 Wendt
  • 2-2 Wendt

Rijnsburgse Boys - VV Katwijk

Rijnsburgse Boys is de nieuwe koploper van de tweede divisie. Door twee doelpunten van Dani van der Moot werd het ongeslagen VV Katwijk aan de kant gezet.

Er lukte bij 'de Kattukkers' maar weinig in de verhitte derby. Nadat Van der Moot op wonderschone wijze de bal in de kruising had gekruld en daarmee de eindstand op het scorebord had gezet, sloeg de vlam in de pan. Rijnsburger Robbert Olijfveld en Katwijk-aanvoerder Robbert Susan moesten met rood het veld verlaten.

Matchwinner Dani van der Moot na Rijnsburgse Boys - VV Katwijk.

VV Katwijk-speler Ahmed El Azzouti na Rijnsburgse Boys - VV Katwijk.

Scoreverloop: 2-0 (1-0)

  • 1-0 Van der Moot
  • 2-0 Van der Moot