Tweede divisie: Katwijk maakt geen fout, Rijnsburgse Boys verslaat Spakenburg

REGIO - Katwijk blijft de koploper van de tweede divisie. Op bezoek bij Jong FC Volendam maakte de ploeg van Anthony Correia geen fout en won het met 0-3. Ook Rijnsburgse Boys vond tegen Spakenburg drie keer het net. Quick Boys was met 4-2 te sterk in de derby tegen Noordwijk, terwijl Scheveningen met 0-3 verloor van Excelsior Maassluis.

Rijnsburgse Boys - Spakenburg

Rijnsburgse Boys heeft Spakenburg in eigen huis met 3-1 verslagen. Masies Artien zette na ruim een halfuur de ruststand op het scorebord: 1-0.
Verrassende voltreffer van Massies Artien: 'Dat doe ik niet vaak'
In de tweede helft bracht Roy Tol de spanning terug in de wedstrijd, maar door doelpunten van Marc Magan en Ian van Otterlo in de extra tijd, stijgen 'de Uien' naar plaats drie op de ranglijst.

Jong FC Volendam - Katwijk

Katwijk was in het Kras Stadion in Volendam met 0-3 te sterk voor de belofteploeg van Jong FC Volendam. Alle doelpunten vielen na rust. Robert Susan opende de score, waarna invaller Kilian van Mil en Marciano Mengerink de voorsprong vergrootten.
'De Kattukkers' blijven koploper van de tweede divisie met een punt voorsprong op Jong Sparta Rotterdam, dat veertien punten uit zes wedstrijden heeft.

Scoreverloop: 0-3 (0-0)

• 0-1 Susan
  • 0-2 Van Mil
  • 0-3 Mengerink

Scheveningen - Excelsior Maassluis

'De Schollekoppen' van Scheveningen stapten zaterdagmiddag met lege handen van het veld. De ploeg van John Blok was in de eerste helft zeker niet de mindere, maar kreeg op slag van rust toch de treffer tegen.
Scheveningen zakt naar de veertiende plaats met zeven punten.

Scoreverloop: 0-3 (0-1)

• 0-1 Wennekers
  • 0-2 Tureaji
  • 0-3 Zanbergen

Quick Boys - Noordwijk

Quick Boys heeft in de derby tegen Noordwijk nieuw vertrouwen getankt. Doordeweeks werden de Katwijkers met 2-0 uitgeschakeld door Rijnsburgse Boys in de KNVB Beker, waardoor de druk bij Quick Boys toenam.
Darren Maatsen was namens de thuisploeg de grote man. De aanvaller schoot drie keer raak, waardoor Quick Boys net als Noordwijk op zeven punten komt.