Rijnsburgse Boys onderuit tegen IJsselmeervogels, Noordwijk doet goede zaken

REGIO - Rijnsburgse Boys heeft in de tweede divisie de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels met 2-1 verloren. In blessuretijd schoot oud-Katwijker Steven Sanchez Angulo de winnende treffer raak. Ook Quick Boys stapte met lege handen van het veld. HFC was met 2-1 te sterk. Noordwijk versloeg GVVV op eigen veld met 2-1 door twee doelpunten van Sem van Oosten, terwijl Scheveningen gelijkspeelde tegen TEC. Katwijk blijft koploper van de Jack's League. In eigen huis werd achtervolger Jong Sparta met 5-0 afgedroogd.

Noordwijk - GVVV

Noordwijk had wat goed te maken, nadat het vorige week met 4-2 verloor op bezoek bij buurman Quick Boys. De plaatselijke VV wisselt al het hele seizoen goede wedstrijden af met matige en schoot tegen GVVV uit de startblokken.
Sem van Oosten knalde al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer diagonaal raak en maakte een klein halfuurtje later zijn tweede van de middag: de 2-1. De thuisploeg trok de voorsprong in de tweede helft over de streep, waardoor de Noordwijkers op tien punten komen uit zeven wedstrijden.

Scoreverloop: 2-1 (2-1)

• 1-0 Van Oosten
  • 1-1 Spies
  • 2-1 Van Oosten
VV Noordwijk-speler Sem van Oosten over zijn treffers tegen GVVV

IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys

Op bezoek bij het kwakkelende IJsselmeervogels, dat deze week trainer Berry Smit zijn contract zag inleveren, was Rijnsburgse Boys op voorhand de grote favoriet. Toch moesten de Rijnsburgers al vroeg aan de bak, omdat Khalid Tadmine met een stiftje de score opende.
Rijnsburgse Boys kwam via Rob Zandbergen nog terug in de wedstrijd, maar stapte alsnog met lege handen van het veld. Diep in blessuretijd liet oud-Katwijk-speler Steven Sanchez Angulo de rode zijde van Sportpark de Westmaat ontploffen. Door zijn doelpunt leed Rijnsburg haar derde nederlaag van het seizoen.

Scoreverloop: 2-1 (1-1)

• 1-0 Tadmine
  • 1-1 Zandbergen
  • 2-1 Sanchez Angulo
Rijnsburgse Boys-trainer Henk Wisman over IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys
IJsselmeervogels-speler Steven Sanchez Angulo over zijn winnende doelpunt in blessuretijd

TEC - Scheveningen

Het was een eerste helft zonder al te veel spektakel met een paar kansjes over en weer. Pas na de thee ontbrandde de wedstrijd en leek Scheveningen met de winst aan de haal te gaan. Tip Peters en Mike de Niet scoorden voor de Schollekoppen.
TEC Tiel knokte zich vanaf de stip terug in de wedstrijd en kwam nog op gelijke hoogte, maar liep vast op de Scheveningse muur. Zowel Scheveningen als TEC hield daardoor een punt over aan de wedstrijd.

Scoreverloop: 2-2 (0-0)

• 0-1 Peters
  • 0-2 De Niet
  • 1-2 Mulder
  • 2-2 Vreekamp

Koninklijke HFC - Quick Boys

Quick Boys stapte met lege handen terug in de bus van Haarlem naar Katwijk. Op bezoek bij Koninklijke HFC was Quick Boys in de eerste helft de betere en kreeg het kansen. Nick Runderkamp en Tommy Bekooij troffen beiden het aluminium.
Met achttien minuten op de klok vond Runderkamp wel het net, waardoor hij de score opende. Nog voor rust draaide de thuisploeg de wedstrijd om in het voordeel van HFC: 2-1.

• 0-1 Runderkamp
  • 1-1 Boer
  • 2-1 Castien

Katwijk - Jong Sparta Rotterdam

Het werd een middag om snel te vergeten voor de belofteploeg van Sparta Rotterdam. Op Sportpark de Krom won koploper Katwijk met 5-0 van de jongelingen, die tweede staan op de ranglijst.
Al bij rust stond een 4-0 voorsprong voor Katwijk op het scorebord. Jong Sparta had weinig in te brengen en moest ook na rust een doelpunt incasseren. Rick van der Meer schoot de vijfde 'Kattukse' treffer van de middag in het net. Door deze ruime overwinning vergroot Katwijk het gat met plaats twee tot vier punten.