Instellingen

Westlandia en Quick allebei met lege handen na negentig minuten

Westlandia-keeper Jack Morauw
Westlandia-keeper Jack Morauw © Orange Pictures
REGIO - Een kansloze middag voor Westlandia op bezoek bij ADO'20. De Naaldwijkers verloren met 3-0 in Heemskerk. Ook het Haagse Quick stond na het laatste fluitsignaal met lege handen. De Haantjes verloren met miniem verschil (1-0) van EVV uit het Limburgse Echt.

ADO'20 - Westlandia

Na zes minuten keek Westlandia al tegen een achterstand aan. Het betekende de opmaat naar een zware middag. In de beginfase deelde de Naaldwijkers nog wel enkele speldenprikjes uit, maar het was de thuisploeg die het spel dicteerde.
Het overwicht werd halverwege de tweede helft kracht bijgezet. Binnen vijf minuten scoorde ADO'20 twee keer, waardoor de wedstrijd in het slot werd gegooid. Westlandia staat na acht wedstrijden op de elfde plaats.
Scoreverloop: 3-0 (1-0)
  • 1-0 Sead Mazreku
  • 2-0 Maurizio Brenna
  • 3-0 Danny Lute

EVV - Quick

De eerste helft in midden-Limburg ging gelijk op. EVV was de eerste twintig minuten de sterkste ploeg, daarna drong Quick aan. Het leidde niet tot doelpunten waardoor er met de brilstand werd gerust.
De tweede helft leek Quick het bal te openen, maar de Haagse aanvallers schoten tekort. Aan de andere kant was het wel raak en scoorde invaller Reno Kochanowski voor EVV het enige doelpunt van de wedstrijd. De Haantjes wacht een lange terugreis zonder punten.
Scoreverloop: 1-0 (0-0)
  • 1-0 Reno Kochanowski