Westlandia en Quick beide met lege handen

Jasaja Dias van Westlandia en Sten Senders van UNA
Jasaja Dias van Westlandia en Sten Senders van UNA © Orange Pictures
WESTLAND - Westlandia en Quick hebben zondag beide hun duel in de derde divisie verloren. De Westlanders gingen in eigen met 0-3 onderuit tegen UNA. Voor Quick was het verlies extra pijnlijk. De ploeg leek met tien man stand te houden, maar ging uiteindelijk in de slotfase toch nog met 0-1 onderuit.

Westlandia - UNA

Westlandia kwam er in eigen huis niet aan te pas tegen UNA. De bezoekers uit Veldhoven dicteerden het spel vanaf de aftrap en kwamen voor rust al op een 2-0 voorsprong, onder meer via een benutte strafstrop. Ook na rust kon Westlandia op sportpark De Hoge Bomen het duel niet keren. UNA miste nog wel een tweede penalty, maar een kwartier voor tijd kwam er toch de 0-3 eindstand op het scorebord.
Scoreverloop: 0-3
  • 0-1 Nick Tielemans
  • 0-2 Sten Senders (pen)
  • 0-3 Raoul Bergraaf

Quick - ADO'20

In een gelijk opgaand duel leek Quick een punt uit het vuur te slepen, maar in de slotfase kreeg de ploeg het deksel op de neus. In de eerste helft kregen beide ploegen wel een paar mogelijkheden, maar werd er niet gescoord in de Bosjes van Pex.
Na een uur spelen moest Quick verder met tien man, nadat Yusuf Bilen een rode kaart kreeg voor het ontnemen van een scoringskans. Door het ondertal werd Quick in de achteruit gedrukt. Dit leek goed te gaan, tot de bezoekers in de slotfase uit een hoekschop toch nog de 0-1 wisten te scoren.
Scoreverloop: 0-1