Westlandia en Quick weer zonder overwinning en naderen laatste plaatsen

Westlandia-speler Remon van Bochoven
Westlandia-speler Remon van Bochoven © Orange Pictures
REGIO - In de derde divisie zondag heeft Westlandia in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen EVV. Ook Quick pakte niet de drie punten, de Haagse ploeg verloor van VV Hoogland (0-2).

Westlandia - EVV

De Naaldwijkers zijn al zeven wedstrijden zonder overwinning. Ook tegen het Limburgse EVV kon de ploeg geen potten breken. Het enige doelpunt van de thuisploeg kwam op naam van Kai Verbeek. Westlandia staat na elf wedstrijden op de vijftiende plaats.
Scoreverloop: 1-1 (1-0)
  • 1-0 Kai Verbeek
  • 1-1 Manny Peeters

Quick - Hoogland

Een plekje onder Westlandia op de ranglijst staat Quick. 'De Haantjes' hebben evenveel punten (10) als de streekgenoot, maar een minder doelsaldo. Ook tegen Hoogland kon de ploeg van trainer Paul van der Zwaan het puntentotaal niet omhoogbrengen. Voor de vierde keer op rij werd er geen overwinning geboekt door de traditieclub.
De tegenstander uit Utrecht won met 0-2 en verdeelde beide doelpunten netjes over beide helften. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Quick-speler Pepijn van Zwieten de Blom een rode prent van de scheidsrechter omdat hij aan de noodrem trok toen een doorgebroken tegenstander er vandoor was.
Scoreverloop: 0-2 (0-1)
  • 0-1 Oskar van Logtestijn
  • 0-2 Donny van de Pol