Supporters overtuigen Susan met vuurwerk en fakkels: aanvoerder jaar langer bij Katwijk

Robbert Susan (m) juicht na een doelpunt van Katwijk
Robbert Susan (m) juicht na een doelpunt van Katwijk © Orange Pictures
KATWIJK - Robbert Susan heeft zijn contract met Tweededivisionist Katwijk met een jaar verlengd. De 34-jarige Susan gaat daarmee zijn twaalfde seizoen in bij de Katwijkers
Donderdagavond was Cees Bruinink, de technisch manager van Katwijk, op bezoek bij Susan om daar de toekomst te bespreken. Supporters van Katwijk hadden lucht gekregen van het gesprek en wilden Susan duidelijk maken dat de aanvoerder van Katwijk er wat hen betreft nog een jaartje aan vast zou plakken bij de koploper in de Tweede Divisie.

Supporters met fakkels en vuurwerk

Susan laat in een reactie weten worden dat hij dit ook niet zag aankomen. 'Bruinink zat bij mij thuis en toen stonden de supporters er opeens met fakkels, vuurwerk en een spandoek. Daarna was het heel snel rond. Wat die supporters hebben gedaan is echt ongekend', aldus Susan.
Susan liet eerder weten nog niet zeker te zijn van een langer verblijf op De Krom. Hij werd kampioen met Katwijk in 2013 in de Topklasse. In 2018 behaalde Susan met de Katwijkers het kampioenschap in de Tweede Divisie.
We vragen een minuutje van je tijd. Wij hebben namelijk een paar vragen over onze online sportberichtgeving. Zie je bijvoorbeeld liever dat we aandacht besteden aan andere sporten, of heb je tips. Vul dan onze enquête in.