Lex Immers blikt terug: 'Ik was gewoon klaar met de voetbalwereld'

Lex Immers in TV West Sport
Lex Immers in TV West Sport © Omroep West
DEN HAAG - 'Aan de ene kant is het het allermooiste leven dat er is. Aan de andere kant heb ik wel genoeg dingen meegemaakt in de gecompliceerde voetbalwereld. Ik was er gewoon klaar mee, ik had er geen zin meer in'. Dat zegt Lex Immers in TV West Sport over zijn besluit eerder dit jaar om te stoppen met zijn carrière als betaald voetballer.
Tegenwoordig verdient de man die nog altijd geldt als ADO-icoon zijn geld met onderhoud en verkoop van koffiemachines. Op zaterdag speelt Immers in de Tweede Divisie bij Scheveningen. Een blessure houdt hem al lang aan de kant, maar Immers hoopt bij de start van de tweede seizoenshelft weer aan te sluiten. 'Bij Scheveningen heb ik het plezier in het voetbal weer teruggevonden. Het is er gewoon relaxed en vooral ook heel gezellig', zegt hij.
In TV West Sport praat Immers ook over het wonderseizoen bij ADO. In de jaargang 2010/2011 behaalde de club Europees voetbal. 'Ik heb in dat seizoen zoveel meegemaakt en echt veel gelachen. Soms vlogen de pakken melk en de biljartballen gewoon door de lucht tijdens het tafeltennissen. Op trainingen gebeurden er dingen die je nu echt niet meer zou moeten proberen. We hadden destijds echt een geweldige groep.'

Bekijk hier de uitzending met Lex Immers:

We vragen een minuutje van je tijd. Wij hebben namelijk een paar vragen over onze online sportberichtgeving. Zie je bijvoorbeeld liever dat we aandacht besteden aan andere sporten, of heb je tips. Vul dan onze enquête in.