ADO-spits Verheydt reageert op interesse: 'Er wordt uit gekke landen gebeld'

DEN HAAG - ADO Den Haag presteert sterk in de Keuken Kampioen Divisie. De verrichtingen van de spelers van trainer Ruud Brood blijven niet onopgemerkt, waardoor er de nodige interesse is in een aantal basiskrachten. De oefenmeester is blij met de interesse, maar vreest dat transfers leiden tot een verder uitgedunde selectie.
Topscorer Thomas Verheydt scoorde dit seizoen achttien doelpunten en weet zich in de belangstelling van meerdere clubs uit het buitenland, waaronder het Iraanse Persepolis FC. 'Ik hou me er helemaal niet mee bezig', reageert de 30-jarige spits. 'Dat doet mijn zaakwaarnemer. Er wordt wel wat gebeld. Natuurlijk speelt er wat, maar ik ben echt met ADO bezig.'
Verheydt denkt dat het naar eigen zeggen 'heel raar moet lopen' als hij binnen afzienbare tijd naar het Midden-Oosten verkast. 'Er zijn meerdere gekke landen waaruit gebeld wordt', besluit hij lachend.
De Nederlandse transfermarkt sluit op maandag 31 januari om 23.59 uur. Nagenoeg alle aangesloten UEFA-landen hanteren dezelfde sluitingsdatum. Turkije is een uitzondering: dat land sluit op 8 februari de deuren. Een eventuele overgang naar Iran daarentegen kan tot 2 februari rondkomen voor Verheydt.

Brood reageert op vertrek Besuijen