Rake liefdespijl voor Barney: darter gaat weer trouwen

Barney vraagt vriendin Julia ten huwelijk
Barney vraagt vriendin Julia ten huwelijk © Twitter/ Raymond van Barneveld
DEN HAAG - Raymond van Barneveld heeft zijn vriendin Julia Evans (37) ten huwelijk gevraagd. Vlak voor de Eiffeltoren ging de darter door de knieën voor zijn geliefde. Niet zonder resultaat. 'Ze zei ja', schrijft de gelukkige Hagenaar op sociale media.
Op Twitter zegt Barney dat hij afgelopen weekend met zijn vriendin in Parijs was en dat ze daar 'ja' zei. 'Ik ben zielsgelukkig en ik hou heel veel van je', schrijft hij ook. Het moment dat hij om de hand van Julia vraagt is vastgelegd door een fotograaf.
De aanstaande bruidegom zorgde maandag al voor wat commotie. De tekst: 'Er komt spannend nieuws aan. Wat denken jullie dat het is?', deelde hij op sociale media. Mensen dachten dat de dartgrootheid een tijger had gekocht of dat Julia zwanger was. Dinsdagmiddag kwam het verlossende antwoord: het huwelijksbootje mag aanmeren in Den Haag.

25 jaar getrouwd met Silvia

De 54-jarige Van Barneveld is al al een paar jaar samen met zijn Engelse metgezel. In de lente van 2019 kwam er na 25 jaar een einde aan zijn huwelijk met Silvia, waarna het dartfenomeen al snel nieuw geluk vond aan de overkant van de Noordzee.