ADO Vrouwen - Ajax afgelast vanwege stroomstoring Cars Jeans Stadion

Liz Rijsbergen van ADO Den Haag in duel met Katie Murray van PEC Zwolle
Liz Rijsbergen van ADO Den Haag in duel met Katie Murray van PEC Zwolle © Orange Pictures
DEN HAAG - De competitiewedstrijd tussen de vrouwen van ADO Den Haag en Ajax van komende zondag is afgelast. Dit vanwege de stroomstoring in het Cars Jeans Stadion. Afgelopen vrijdag viel tijdens de eerstedivisiewedstrijd van ADO Den Haag tegen Jong PSV het licht uit en het probleem is nog steeds niet opgelost.
ADO Den Haag heeft in samenspraak met de KNVB gekeken naar een ander complex. Vanwege veiligheidsreden en de hoeveelheid verkochte kaarten was het verplaatsen naar een ander terrein niet mogelijk.
Het duel tussen de vrouwen van ADO en Ajax stond op 12.15 uur gepland. Dat is bij daglicht, maar om alle faciliteiten in en om het stadion te kunnen laten draaien is stroom nodig. Het is nog onbekend wanneer de wedstrijd wordt ingehaald.

ADO - Jong PSV gestaakt na 24 minuten

De wedstrijd is vrijdagavond na 24 minuten gestaakt nadat de stroom in het Cars Jeans Stadion uitviel. Het duel was al ruim een uur later begonnen vanwege een eerdere stroomstoring. Een monteur wist het probleem te verhelpen, maar nog in de eerste helft ging het weer mis.