Restant van gestaakte wedstrijd ADO - Jong PSV wordt op 19 april gespeeld

De eerste 26-minuten van ADO Den Haag - Jong PSV werden wel uitgespeeld
De eerste 26-minuten van ADO Den Haag - Jong PSV werden wel uitgespeeld © Soccrates Images
DEN HAAG - Het restant van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong PSV wordt op 19 april om 20.00 uur gespeeld. Het duel werd op 11 maart na 26 minuten gestaakt vanwege een stroomstoring in het Cars Jeans Stadion. De talenten uit Eindhoven stonden toen met 0-1 voor. Het bestuur betaald voetbal van de KNVB heeft bepaald dat de wedstrijd wordt uitgespeeld vanaf het moment dat de wedstrijd werd gestaakt.
De uitwedstrijd tegen Jong AZ stond 18 april (Tweede Paasdag) gepland, maar dat duel wordt nu verplaatst omdat ADO anders in twee dagen twee wedstrijden moet spelen. In het nieuwe schema speelt de Haagse club op vrijdag 15 april tegen de ploeg uit Alkmaar.
Het duel tussen ADO en Jong PSV begon op 11 maart al ruim een uur later vanwege een stroomstoring in het stadion. Een monteur wist het probleem in eerste instantie te verhelpen, maar nog in de eerste helft ging het weer mis. Besloten werd toen om het duel definitief te staken. Jong PSV leidde op dat moment met 0-1 door een doelpunt van Johan Bakayoko.

ADO Vrouwen hebben al ingehaald

Door de stroomstoring werd ook de wedstrijd tussen ADO Vrouwen en Ajax Vrouwen op zondag 13 maart afgelast. Dat duel is afgelopen woensdag al ingehaald. De ploeg van trainer Sjaak Polak speelde met 1-1 gelijk tegen de Amsterdammers.
Het is nog onduidelijk waardoor de stroomstoring van 11 maart is ontstaan.