Uitslagen amateurvoetbal: Quick Boys eindigt wedstrijd met negen man en één punt

Youssef el Kachati maakte de openingstreffer voor Quick Boys
Youssef el Kachati maakte de openingstreffer voor Quick Boys © Orange Pictures
REGIO - Bekijk hier alle uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden in de tweede en derde divisie.

Woensdag 6 april

Tweede divisie

20.00 uur:
TEC - Quick Boys: 2-2 (1-2)
Quick Boys eindigde de wedstrijd tegen TEC met negen man. Zowel Mike van den Ban als Jan-Willem Kamp moesten het veld verlaten na een rode kaart van scheidsrechter Derya Serik. Ook TEC kreeg rood. In de slotseconden mocht Mohammed El Makrini inrukken. Door het puntverlies verzuimen de Katwijkers om de derde plaats in te nemen. De ploeg van Edwin Grünholz staat nu gedeeld vijfde.

• 5-0 Rick Burgering
Quick had in eigen huis geen kind aan EVV. Door de vijfklapper zetten 'De Haantjes' de goede reeks van na de winterstop door. De ploeg van trainer Paul van der Zwaan is zelfs in het linkerrijtje terug te vinden. Een positie waar twee maanden geleden geen rekening mee werd gehouden.
Westlandia - ADO'20: 0-2 (0-2)
  • 0-1 Danny Lute
  • 0-2 Danny Lute
Westlandia blijft laatste in de derde divisie zondag. Door twee doelpunten van Danny Lute in de laatste tien minuten gingen de Naaldwijkers de bietenbrug op. Zondag wacht een thuisduel tegen OSS 1920 voor de Westlandse rodelantaarndrager.

• 2-2 Van Zundert
Katwijk ging met een achterstaand aan de thee. Koud uit de kleedkamer maakte de thuisploeg direct gelijk, waarna Killian van Mil via een schitterende vrije trap in de kruising de 2-1 maakte. Uiteindelijk kwamen de bezoekers toch nog terug tot 2-2, wat tevens de eindstand was. Inmiddels weten de mannen van Anthony Correia al zes wedstrijden niet meer wat winnen is.
Noordwijk - Jong Volendam 4-1 (4-0)
  • 1-0 Wendt
  • 2-0 Van Staveren
  • 3-0 Van Staveren
  • 4-0 Van Staveren
  • 4-1 Wouter
Emiel Wendt opende de score, waarna Nick van Staveren met een hattrick het duel al voor rust besliste. Volendam maakte nog een eretreffer, maar verder kwam 'Het Andere Oranje' niet. Noordwijk is dankzij de zege subtopper.
Excelsior Maassluis - Scheveningen 1-1 (0-1)
  • 0-1 De Jong
  • 1-1 Van Delft
Uit een hoekschop was het Jari de Jong die doel trof namens 'de Schollekoppen'. In de tweede helft kwam de thuisploeg terug tot 1-1. Scheveningen wist een spervuur aan kansen te overleven en beëindigde de wedstrijd met een gelijkspel.
ASWH - Rijnsburgse Boys 1-3 (0-2)
  • 0-1 Van der Moot
  • 0-2 Sandbergen
  • 0-3 Van der Moot
  • 1-3 Van de Kreeke
Rijnsburgse Boys beleefde een zorgeloze avond. Dani van der Moot en Rob Zandbergen waren de doelpuntenmakers in de eerst 45 minuten. In de tweede helft liepen 'de Uien' nog verder uit naar 0-3. De eretreffer van de gastheren kwam te laat.

• 4-3 Onbekend
Wie anders dan Youssef Blel scoorde weer voor de ploeg uit Noordwijkerhout. De thuisploeg liep in de degradatiekraker uit naar 4-1. Andermaal Blel scoorde, waarna de 4-3 er één was voor de statistieken. De zorgen blijven zich zodoende opstapelen bij VVSB.
FC Lisse - DVS '33 Ermelo 1-0 (1-0)
  • 1-0 Klijbroek
Een heerlijke afstandspegel van Jeffrey Klijbroek in de 43ste minuut zorgde ervoor dat de thuisploeg op sportpark Ter Specke met een goed gevoel de kleedkamer opzocht. In de slotfase kwamen de bezoekers nog gevaarlijk dichtbij, maar de ploeg uit de Bollenstreek trok de overwinning over de streep.
Sparta Nijkerk - Ter Leede 3-0 (3-0)
  • 1-0 Makizodila
  • 2-0 Buitenhuis
  • 3-0 Ahrens
De ploeg uit Teylingen kwam er totaal niet aan te pas tegen de koploper van de derde divisie. Voor rust was de eindstand al bereikt, waardoor Sparta Nijkerk de tweede periodetitel pakte.
  • GOES - Staphorst 0-1
  • ACV - DOVO 3-0
  • Ajax Amateurs - Sportlust '46 2-1
  • Excelsior '31 - Barendrecht 0-0
  • Harkemase Boys - SteDoCo 1-1
  • ODIN '59 - HSV Hoek 0-2