Uitslagen amateurvoetbal: Rijnsburgse Boys haalt uit in derby tegen Quick Boys

Vuurwerk bij de opkomst van Rijnsburgse Boys - Quick Boys
Vuurwerk bij de opkomst van Rijnsburgse Boys - Quick Boys © Orange Pictures
REGIO - Lees in dit bericht alle uitslagen en doelpuntenmakers van de regioclubs uit de tweede- en derde divisie.

Dinsdag 19 april:

Tweede divisie

Rijnsburgse Boys - Quick Boys: 3-0 (0-0)
  • 1-0 Spruijt
  • 2-0 Ros
  • 3-0 De Bruin
Rijnsburgse Boys heeft uitgehaald in de derby tegen buurman Quick Boys. In eigen huis werden de Katwijkers met 3-0 verslagen. Alle treffers vielen na rust. Zowel Rijnsburgse Boys als Quick Boys staat in de subtop van de tweede divisie. De wedstrijd ging later van start omdat supportersgroepen met vuurwerk gooiden.
HFC - Noordwijk: 2-1 (1-0)
  • 1-0 Morgan
  • 2-0 Morgan
  • 2-1 Wendt
VV Noordwijk kwam twee treffers van André Morgan niet meer te boven. Emiel Wendt verkleinde de marge nog tot één doelpunt, maar kon niet voorkomen dat de Noordwijkers in Haarlem met lege handen van het veld stapten.
HHC - GGGV: 3-0

Maandag 18 april:

SVV Scheveningen - De Treffers: 3-0 (2-0)
  • 1-0 Lex Immers
  • 2-0 Michael de Niet
  • 3-0 Michael de Niet
Scheveningen blijft maar klimmen op de ranglijst. De formatie van John Blok was op Tweede Paasdag met 3-0 te sterk voor De Treffers. De Groesbeekers hadden niets te vertellen tegen 'De Schollekoppen'. Vooral de tweede treffer van Michael de Niet was er één om in te lijsten.
Katwijk - AFC: 2-0 (1-0)
  • 1-0 Robbert Susan
  • 2-0 Mukhtar Suleiman
Katwijk heeft de stijgende lijn te pakken. De 'Kattukers' waren in de Paastopper tegen het tiental van AFC met 2-0 te sterk. De bezoekers kwamen al vroeg met een man minder te staan. Aanvoerder Robbert Susan scoorde na drie minuten al vanaf de stip, waar Mukhtar Suleiman in de slotfase het duel definitief besliste: 2-0.

• 3-3 Frits Kramer
Derde divisie-koploper FC Lisse heeft dure punten laten liggen in de strijd om de landstitel. Tegen laagvlieger ODIN'59 werd in een vermakelijk duel met 3-3 gelijkgespeeld. Bij rust stond de Bollenstreek-club nog met 3-0 voor. Achtervolger Sparta Nijkerk volgt op één punt achterstand.
Ter Leede- HSV Hoek: 2-3 (1-1)
  • 1-0 Bart van der Weijden
  • 1-1 Onbekend
  • 1-2 Onbekend
  • 1-3 Onbekend
  • 2-3 Melvin van Stijn
De ploeg uit Sassenheim was niet opgewassen tegen Hoek. Op het zonovergoten sportpark De Roodemolen nam Ter Leede de leiding, waarna de Zeeuwen de wedstrijd kantelden door naar 1-3 uit te lopen. Verder dan de aanlsuitingstreffer van Melvin van Stijn kwamen de gastheren niet.
Sportlust'46 - VVSB: 1-0 (0-0)
  • 1-0 Mo Bendadi
Wilfred van Leeuwen zag zijn mannen bijna negentig minuten lang de nul houden, maar in de laatste minuut ging het toch nog helemaal mis: Mo Bendadi dompelde de Noordwijkerhouters in rouw. Daardoor moet VVSB naar beneden blijven kijken op de ranglijst.

Derde divisie zondag

H.V. & CV. Quick - sv OSS 1920: 0-2 (0-0)
  • 0-1 Onbekend
  • 0-2 Onbekend
Quick is op eigen veld met 0-2 onderuit gegaan. De Hagenaars hadden gezien het spelbeeld misschien recht op meer. In de slotfase ging de ploeg van Paul van der Zwaan met man en macht naar voren, maar de verlossende gelijkmaker bleef uit: de gasten scoorden nog uit een counter.
Blauw Geel'38 - Westlandia: 4-0
  • 1-0 Koen van der Zanden
  • 2-0 Lars Loermans
  • 3-0 Wouter op den Kamp
  • 4-0 Koen van der Zanden
De donkere wolken pakken zich samen voor Westlandia. De bezoekers kregen op bezoek bij Blauw Geel'38 de volgende dreun te verwerken en maakten een zwakke indruk tegen de Brabanders: 0-4. De Naaldwijkers zijn de hekkensluiter in de derde divisie zondag.
Hollandia - Jos W. 0-1
GVV Unitas - Hercules 1-0
Gemert - UNA 1-2
Dongen - OFC 1-1
DEM - Groene Ster 1-0
Hoogland - HSC'21 0-1
EVV - ADO'20 1-1