Lex Immers ook volgend seizoen te zien in shirt Scheveningen

Lex Immers
Lex Immers © Orange Pictures
DEN HAAG - Oud-profvoetballer Lex Immers speelt ook volgend seizoen in het shirt van SVV Scheveningen. De middenvelder stopte afgelopen zomer als betaald voetballer en streek toen neer op sportpark Houtrust om verder te gaan als amateur. 'Sportief heeft de nog altijd indrukwekkend fitte Immers dit seizoen een duidelijke bijdrage als rustpunt op het middenveld', zegt de tweede divisieclub over het aanblijven van de 35-jarige routinier.
Met Immers in de gelederen draait Scheveningen een goed seizoen op het hoogste amateurniveau van Nederland. De 'Schollekoppen' staan achtste en maken vooral na de winterstop indruk in de competitie. Immers was dit seizoen goed voor 22 wedstrijden waarin hij vier keer scoorde. Hij miste vlak voor de winterstop enkele wedstrijden door een een gescheurde binnenband in zijn knie.
De Haagse oud-prof maakte de afgelopen maanden al een paar keer kenbaar dat hij wel trek had in een langer verblijf op Houtrust. 'Mijn vrouw zegt dat ik lekker moet blijven voetballen met die gasten', zei hij halverwege maart over zijn situatie. Ook zei hij, dat hij het voetbalplezier dat hij tijdens zijn profloopbaan was verloren, bij Scheveningen had teruggevonden.