LIVE: ADO met anderhalf been in finale door riante voorsprong tegen FC Eindhoven

Thomas Verheydt schoot ADO na zestien minuten op voorsprong
Thomas Verheydt schoot ADO na zestien minuten op voorsprong © Orange Pictures
DEN HAAG - De woorden van ADO Den Haag-middenvelder Gregor Breinburg zijn overduidelijk voor het treffen met FC Eindhoven: 'Het maakt niet uit hoe, als we maar naar de finale gaan.' Na de 2-1 thuisoverwinning is het aan de ploeg van Giovanni Franken om het in het Jan Louwers Stadion af te maken.
Bereikt ADO Den Haag de finale van de play-offs om promotie naar de eredivisie?
Mis vanaf niets van FC Eindhoven - ADO Den Haag via 89.3 FM Radio West en deze link.
ADO Den Haag versloeg FC Eindhoven dinsdagavond in de heenwedstrijd van de halve finale met 2-1. Mocht de finale worden bereikt, dan wacht daarin Excelsior Rotterdam of Heracles Almelo. De Rotterdammers versloegen de Heraclieden in de heenwedstrijd met 3-0. De return Heracles - Excelsior staat zaterdagavond om 20.00 uur op het programma.

FC Eindhoven - ADO Den Haag: 1-2 (0-2)

  • 16. 0-1 Verheydt
  • 26. 0-2 Seedorf (eigen doelpunt)
  • 89. 1-2 Amevor
Opstelling FC Eindhoven: Bertrams; Amevor, Peijnenburg, Dahlhaus (61. Ogenia), Seedorf (46. Racz), Vermeulen; Van Son (46. Bogaers), De Keersmaecker; Sleegers, Van der Sande (61. De Meij), Brym (87. Van Rosmalen)
Opstelling ADO Den Haag: Wentges; Amofa, Asante, Matthys, Kemper; Klas, Breinburg (70. Puclin), Steijn (87. Reemst); Bourard (65. Komljenovic), Verheydt (87. Struick), Pires
Scheidsrechter: Bas Nijhuis
Gele kaart: -
Rode kaart: -