Radioverslag ADO - Excelsior live te volgen via Radio West

Verslaggevers Jim van der Deijl (l) en Pim Markering (r)
Verslaggevers Jim van der Deijl (l) en Pim Markering (r) © Owen O'Brien
DEN HAAG - De finale tussen ADO Den Haag en Excelsior Rotterdam, die recht geeft op het laatste eredivisieticket, is zondag live te volgen via 89.3 FM Radio West. Vanaf 17.00 uur beginnen commentaren Jim van der Deijl en Pim Markering met de voorbeschouwing. Om 18.00 uur wordt er afgetrapt in het Cars Jeans Stadion.
Ook voetballer Randy Wolters is bij de uitzending aanwezig. Vooraf, in de rust en na afloop zal hij zijn visie geven op de wedstrijd. Wolters droeg in 2017 het geel-groen en stond het afgelopen jaar onder contract bij eerste divisieclub Telstar.
De wedstrijd tussen ADO en Excelsior is de laatste van de zes finales in de play-offs. Wanneer ADO Den Haag wint, keert het na een jaar direct terug op het hoogste Nederlandse voetbalpodium.
De heenwedstrijd in Rotterdam eindigde in een 1-1 gelijkspel. Lange tijd leek het erop dat de ploeg van Giovanni Franken in mineur van het veld zou stappen, maar doordat Sem Steijn diep in blessuretijd de gelijkmaker scoorde, was de vreugde groot in Den Haag.