Smaakmaker Kishna bedankt ADO voor aanbieding en richt vizier op het buitenland

Ricardo Kishna
Ricardo Kishna © Soccrates Images
DEN HAAG - Er komt een einde aan het huwelijk tussen ADO Den Haag en Ricardo Kishna. De aanvaller heeft laten weten niet in te gaan op de aanbieding van de Haagse club. Ondanks dat Kishna eerder al liet weten de club te gaan verlaten, probeerde ADO de smaakmaker alsnog te verleiden tot een langer verblijf. 'Het was een mooi gebaar van ADO en ik heb er zeker over nagedacht, maar ik wil nog een keer een buitenlandse avontuur aangaan', reageert Kishna.
'Er wordt intern hard gewerkt aan een sterk elftal en de plannen die zijn voorgehouden zien er ook oprecht goed uit, dat maakte ook echt dat ik er nog eens goed over na heb gedacht', vertelt de aanvaller. 'Maar ik merk dat een buitenlands avontuur aan mij blijft trekken. Daarom vind ik het niet chique om ADO in de wachtkamer te laten wachten. Om die reden heb ik Ignacio Beristain medegedeeld niet op de aanbieding in te gaan. ADO moet verder om een elftal te vormen dat mee kan doen om de prijzen.'
De buitenspeler vervolgt. 'Beristain had begrip voor mijn besluit en we zijn op een goede manier uit elkaar. Wie weet kruisen onze paden elkaar in de toekomst nog eens, want ik hoop ooit nog een terug te keren bij de club, in welke hoedanigheid dan ook.' Kishna kwam afgelopen seizoen 26 keer in actie voor ADO Den Haag. De aanvaller trof vier keer het net en gaf tien keer een assists waaruit werd gescoord.

Nieuwe club nog niet bekend

Waar de toekomst van Kishna ligt is nog niet bekend. 'Er is interesse van clubs uit het buitenland, maar een keuze waar ik mijn carrière ga vervolgen heb ik nog niet gemaakt. Die keuze zal ik de komende periode gaan maken', besluit de 27-jarige Haagse voetballer.