Twee nieuwe spelers voor ADO: Werker en Siereveld aan selectie toegevoegd

Gylermo Sierveld
Gylermo Sierveld © ADO Den Haag
DEN HAAG - Verdedigers Daryl Werker en Gylermo Siereveld zijn de nieuwe aanwinsten van ADO Den Haag. Werker is een ervaren 28-jarige verdediger die transfervrij overkomt van Roda JC. Ook Siereveld komt transfervrij over. Het twintigjarige talent speelde vorig seizoen voor NAC Breda. Beide spelers tekenen voor twee jaar.
De uit Zeeland afkomstige Siereveld heeft drie jaar voor NAC gespeeld en maakte na twee jaar in de jeugd, vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van de Bredase club. In totaal speelde hij zes wedstrijden voor de Brabanders. Hij wordt aan de selectie van het eerste elftal van ADO toegevoegd.
De in Zuid-Limburg geboren en getogen Werker speelde afgelopen seizoen dertig wedstrijden in de eerste divisie voor Roda In totaal speelde de centrale verdediger bijna tweehonderd wedstrijden als prof. Naast Roda kwam hij ook uit voor MVV en AO Xanthi uit Griekenland. Voor die clubs scoorde hij in totaal vijf keer.
Daryl Werker speelde vorig seizoen voor Roda JC
Daryl Werker speelde vorig seizoen voor Roda JC © Soccrates Images

Verheydt tekent contract

Na talent Max de Waal zijn Werker en Siereveld de tweede en derde speler die wordt gehaald door de nieuwe technisch manager Daryl Janmaat. Ook werden de contracten van Thomas Verheydt en Tyrese Asante verlengd. Verheydt tekent dinsdagmiddag zijn nieuwe contract officieel.