ADO wint oefenduel van competitiegenoot Jong PSV in Noordwijk

ADO-verdediger Daryl Werker
ADO-verdediger Daryl Werker © Soccrates Images
NOORDWIJK - ADO Den Haag heeft dinsdagmiddag in een besloten oefenduel competitiegenoot Jong PSV met 2-1 verslagen. De Haagse doelpunten kwamen van Thomas Verheydt en Finn van Breemen. ADO speelde de wedstrijd op het terrein van VV Noordwijk. De Haagse club is in de kustplaats op trainingskamp.
Verheydt scoorde voor rust het openingsdoelpunt. De spits was alert toen de keeper van Jong PSV een vrije trap van ADO-speler Max de Waal uit het doel hield. De terugkerende bal was een prooi voor de topscorer van vorig seizoen.
De 2-0 werd gemaakt door jongeling Van Breemen. Hij kopte in de tweede helft uit een corner raak. In blessuretijd deden de talenten uit Eindhoven nog iets terug via Iggy Houben.

Huis ter Duin

De oefenwedstrijd maakt onderdeel uit van het trainingskamp van ADO Den Haag. De mannen van Dirk Kuijt zitten tot woensdag nog in Huis ter Duin. Daarna verlaat de Haagse equipe Noordwijk en zit de ploeg tot zaterdag in de bossen van Zeist.
De wedstrijd tegen Jong PSV was de tweede wedstrijd in de voorbereiding van ADO op het nieuwe seizoen. Afgelopen zaterdag werd de campagne afgetrapt tegen de amateurs van Laakkwartier. Die wedstrijd werd met 13-0 gewonnen.
Scoreverloop ADO Den Haag - Jong PSV: 2-1 (1-0)
  • 1-0 Verheydt
  • 2-0 Van Breemen
  • 2-1 Houben

Opstelling ADO Den Haag:

Wentges (60. Koopmans); Rodríguez (60. M. Mulder), Siereveld (60. Werker), Carlson (60. Van Breemen), Kemper (60. Owusu); Breinburg (54. Wehrmann) , Klas (60. Dicke), De Waal (60. Esajas); Catic (60. Broekhuizen), Verheydt (60. Komljenovic), Severina (60. Struick)

Opstelling Jong PSV:

Schiks (46. Bodak); Arts (60. Bougafer), Kreekels (60. Giebels), Leysen (46. Jimenez), Jansen (46. Dams); Simons (60. Babadi), Tielemans, Doudah (60. Tytens); Sealy (60. Houben), Colijn (46. Van Duiven), Nassoh (46. El Allachi)