Ricardo Kishna duikt op bij training ADO Den Haag

Ricardo Kishna
Ricardo Kishna © Soccrates Images
DEN HAAG - Ricardo Kishna is maandagochtend gesignaleerd op het trainingsveld van ADO Den Haag. De 27-jarige voetballer is nog altijd op zoek naar een nieuwe club, terwijl de Haagse club een buitenspeler zoekt. Of deze date tot een nieuw huwelijk leidt is nog niet bekend.
Kishna stond tot deze zomer onder contract bij ADO, maar wilde zijn aflopende verbintenis niet verlengen. Als hoofdreden gaf de Hagenaar de bestuurlijke chaos en onduidelijkheid binnen de organisatie op. Daarnaast bekende hij zijn carrière graag voort te willen zetten in het buitenland. Aanbiedingen uit onder andere Cyprus, Israël, Bulgarije, Spanje en Kroatië lieten hem koel.
ADO-trainer Dirk Kuijt probeerde deze zomer diverse keren Kishna te verleiden tot een langer verblijf, maar tot op heden zonder succes. Een alternatief op de flanken werd daarna niet gevonden en die plek is tot op heden nog vacant. Zo verkoos Sparta-speler Charles-Andreas Brym een verhuurperiode aan FC Eindhoven boven ADO Den Haag.

Klassieke buitenspeler

Dat ADO Den Haag een klassieke buitenspeler als Kishna nog steeds kan gebruiken werd in speelronde vijf pijnlijk duidelijk. Afgelopen vrijdag verloor de Haagse club met 1-0 van Willem II zonder dat het een kans creëerde en op doel schoot. Clubtopscorer Thomas Verheydt scoorde vorig seizoen aan de lopende band. Dit seizoen stokt zijn productie. De teller staat op één doelpunt tot dusver.