ADO in KNVB Beker op bezoek bij Excelsior '31

Afgelopen seizoen bereikte ADO de achtste finale van de TOTO KNVB Beker
Afgelopen seizoen bereikte ADO de achtste finale van de TOTO KNVB Beker © Soccrates Images
DEN HAAG - ADO Den Haag neemt het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen Excelsior '31. De uitwedstrijd tegen de ploeg uit Rijssen wordt op 18, 19 of 20 oktober gespeeld.
Met het Overijsselse Excelsior '31 treft ADO de huidige nummer 11 van de derde divisie zaterdag. In tegenstelling tot de ploeg van Dirk Kuyt speelden de roodhemden dit seizoen al een bekerduel. In de tweede voorronde werd O.S.S. '20 met 1-2 verslagen.
Afgelopen seizoen bereikte ADO Den Haag de achtste finale van de KNVB Beker. Nadat achtereenvolgens Sparta Nijkerk en VV Gemert werden uitgeschakeld, had RKC Waalwijk een verlenging nodig om Ruud Brood en zijn mannen te verslaan.

FC Rijnvogels ontvangt SC Cambuur

Ook voor regioploegen FC Rijnvogels, Quick, Rijnsburgse Boys en VV Katwijk is bekend tegen welke ploeg zij het in de eerste ronde van het bekertoernooi opnemen:
  • FC Rijnvogels - SC Cambuur
  • RKAV Volendam - Quick
  • Rijnsburgse Boys - De Graafschap
  • VV Katwijk - DVS '33
FC Lisse, Quick Boys, SVV Scheveningen, Ter Leede, VV Noordwijk en VVSB werden deze week uitgeschakeld in de tweede voorronde, waardoor zij zich niet hebben geplaatst voor de KNVB Beker.