Amateurvoetbal: Zes verschillende doelpuntenmakers bij VVSB, Quick speelt gelijk

Leroy George scoort voor VVSB
Leroy George scoort voor VVSB © Orange Pictures
REGIO - De doelpunten vielen zaterdagmiddag als rijpe appeltjes in het topamateurvoetbal. Bekijk hier alle uitslagen uit de tweede en derde divisie.

• 5-1 Max Ossendrijver
  • 6-1 Matthieu van den Assem (strafschop)
VVSB had een makkelijke middag tegen VV Dongen, dat nog zonder punten is na acht wedstrijden. Het half dozijn doelpunten werd gemaakt door zes verschillende spelers.. Tien minuten voor tijd kreeg Dongen nog wel rood. VVSB stond toen al met 4-1 voor. Door de winst blijft VVSB in de top van de derde divisie zondag.
Quick - JOS Watergraafsmeer: 1-1 (1-1)
  • 1-0 Issac Dijkhuizen
  • 1-1 Onbekend
Quick blijft, door het vijfde gelijkspel in acht wedstrijden, in de middenmoot van de competitie. De doelpunten op Nieuw Hanenburg vielen in het eerste kwartier.

VV Noordwijk - Excelsior Maassluis:
VV Noordwijk heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Beide treffers vielen vroeg in de wedstrijd. Nadat de bezoekers binnen twee minuten op voorsprong waren gekomen, stond de 1-1 eindstand na zes minuten al op het scorebord. De Noordwijkers staan in de middenmoot van de ranglijst.
Scoreverloop: 1-1 (1-1)
  • 0-1 Pieter Langedijk
  • 1-1 Emiel Wendt
FC Lisse - OFC:
FC Lisse heeft een goed gevoel overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen OFC op Sportpark Ter Specke. Door doelpunten van Enzo Stroo en Allon Koene werd de promovendus met 2-1 verslagen. FC Lisse doet het als nieuwkomer in de tweede divisie naar behoren en is terug te vinden in het linkerrijtje.
Scoreverloop: 2-1 (2-1)
  • 1-0 Enzo Stroo
  • 1-1 Max Veerman
  • 2-1 Allon Koene
HHC Hardenberg - Rijnsburgse Boys:
Rijnsburgse Boys heeft niets heel gelaten van HHC Hardenberg. De Rijnsburgers, die afgelopen week de koppen bij elkaar staken om de tegenvallende resultaten proberen te keren, scoorden liefst zes keer tegen de topploeg uit het oosten. Dani van der Moot was de grote man aan zwart-gele zijde. De 25-jarige spits scoorde drie keer.
  • 1-6 Furhgill Zeldenrust
Dani van der Moot maakt hattrick in vier minuten tijd voor opgeleefd Rijnsburgse Boys
Rijnsburgse Boys geeft zieke Henk Wisman het beste medicijn met klinkende zege
SV Spakenburg - Quick Boys:
Quick Boys heeft met overtuigende cijfers gewonnen van het bestuurlijk onrustige SV Spakenburg. Bij de 0-3 ruststand was al duidelijk dat de thuisploeg weinig in de melk te brokkelen had. Oud-ADO Den Haag-doelman Alessandro Damen besloot vlak voor tijd onbedoeld om de bezoekers nog een handje te helpen door de bal onder zijn voet te laten rollen, zo in zijn eigen doel: 0-4. Quick Boys is het seizoen uitstekend begonnen en kruipt stilletjes richting de koppositie.
Scoreverloop: 0-4 (0-3)
  • 0-1 Ravelino Junte
  • 0-2 Youssef El Kachati
  • 0-3 Dyllandro Panka
  • 0-4 Tim Brinkman (eigen doelpunt)
Jong FC Volendam - SVV Scheveningen:
SVV Scheveningen heeft de kraker tegen Jong FC Volendam met een minimaal verschil gewonnen. Een doelpunt van Michael de Niet op aangeven van Lex Immers was genoeg voor de winst. Het zijn belangrijke punten voor ‘de Schollekoppen’ die weer voorzichtig omhoog kunnen kijken.
Scoreverloop: 0-1 (0-0)
  • 0-1 Michael de Niet
VV Katwijk - TEC Tiel:
VV Katwijk heeft op eigen veld met 2-0 gewonnen van TEC Tiel. In een ietwat saaie wedstrijd opende Ahmed El Azzouti na een kwartier de score, waarna Tim Freriks de 2-0 voor zijn rekening nam. 'De Kattukkers' staan na acht wedstrijden op de vierde plaats.

FC Rijnvogels - Harkemase Boys:
FC Rijnvogels heeft op miraculeuze wijze gewonnen van Harkemase Boys. De Katwijkers leken met lege handen van het veld te stappen toen de bezoekers na een uur op 1-3 kwamen. Maar toen gebeurde het onmogelijke. Dennis Bakker scoorde twee keer, waarna Sieb Rutgers in de extra tijd de kers op de rode taart zette. FC Rijnvogels, dat deze zomer promoveerde van de hoofdklasse naar de derde divisie, draait bovenin mee in de ranglijst.
Sparta Nijkerk - Ter Leede:
Was de eerste overwinning van het seizoen het begin van de ommekeer voor Ter Leede? Het zou zomaar kunnen. Nadat hekkensluiter Ter Leede vorige week haar eerste succesje boekte door Staphorst te verslaan, werd zaterdagmiddag ook een knappe 1-2 overwinning geboekt op Sparta Nijkerk. Lucas Leeflang en Luc de Kruijs scoorden namens de Sassenheimers.
Scoreverloop: 1-2 (0-1)
  • 0-1 Lucas Leeflang
  • 0-2 Luc de Kruijs
  • 1-2 Onbekend
  • HSV Hoek - VVOG: 2-1
  • GVVV - DOVO: 3-1
  • Barendrecht - ACV: 2-2
  • Excelsior '31 - ASWH: 1-2