Uitslagen amateurvoetbal: Katwijk en Rijnsburgse Boys winnen met ruime cijfers

Robbert Susan juicht na een treffer
Robbert Susan juicht na een treffer © Orange Pictures
REGIO - Bekijk hier alle uitslagen en doelpuntenmakers van de regioclubs in de tweede en derde divisie.

Woensdag 5 oktober

Tweede divisie:

Jong Sparta Rotterdam - Scheveningen: 1-0 (0-0)
  • 1-0 Madi
Scheveningen blijft door de nederlaag tegen Jong Sparta onderaan de middenmoot bungelen. Vlak voor het begin van de wedstrijd moest trainer John Blok nog zijn opstelling aanpassen. Mitchell de Vlugt gaf aan niet te kunnen spelen en werd vervangen door Gautam Kalpoe.
Katwijk - OFC: 5-0 (2-0)
  • 1-0 Susan
  • 2-0 El Azzouti
  • 3-0 Van Mil
  • 4-0 El Azzouti
  • 5-0 Van Mil
Katwijk had geen kind aan OFC. Bij rust had de regerend kampioen al een ruime voorsprong. Invaller Kilian van Mil zorgde er met twee doelpunten en een assist voor dat zijn ploeg een grote zege kon bijschijven. Katwijk staat momenteel derde in de tweede divisie.
Rijnsburgse Boys - De Treffers: 3-0 (2-0)
  • 1-0 Spruijt
  • 2-0 Zeldenrust
  • 3-0 Van der Moot
Rijnsburgse Boys had op de eerste vijf minuten na weinig te duchten van topclub De Treffers. Jeroen Spruijt brak de ban voor de thuisclub met zijn eerste treffer van het seizoen. Daarna mochten Furhgill Zeldenrust en Dani van der Moot nog een duit in het zakje doen.
Nino Klaver maakte zijn basisdebuut bij de Rijnsburgers waar trainer Henk Wisman vanwege gezondheidsredenen niet aanwezig was.

Overige uitslag:

• HHC Hardenberg - AFC: 0-0
Door het gelijke spel van Hardenberg, blijft Quick Boys koploper in de tweede divisie.

Derde divisie zaterdag:

Hoek - Ter Leede: 1-2 (0-0)
  • 0-1 Luc de Kruijs
  • 1-1 Delannoy
  • 1-2 Marc de Kruijs
In een hectische slotfase heeft Ter Leede de drie punten mee naar huis genomen. In de eerste minuut van de blessuretijd kreeg de ploeg uit Sassenheim een strafschop tegen die gekeerd werd door keeper Daan Prins. Twee minuten later maakte Marc de Kruijs de winnende voor de derdedivisionist.

• Urk - Dovo: 2-3

Derde divisie zondag:

Quick - Unitas: 0-1 (0-0)
  • 0-1 Onbekend
Quick moest het enige doelpunt van de wedstrijd vlak voor tijd slikken. De ploeg van Paul van der Zwaan staat momenteel veertiende.
Hercules - VVSB: 2-2 (1-1)
  • 0-1 George
  • 1-1 Pieters
  • 2-1 Lahri
  • 2-2 George
Leroy George was met twee doelpunten de grote man bij VVSB. Zijn productie was niet genoeg voor de drie punten.

• 2-4 De Haan
Doelpuntenmaker van Jong Volendam, Jordi Blom, kreeg na 23 minuten de rode kaart. Ondanks een man meer kon FC Lisse geen overwinning uit het vuur slepen.
Koninklijke HFC - Quick Boys: 1-1 (1-1)
  • 0-1 El Kachati
  • 1-1 Dekkers
Ondanks het gelijkspel blijft Quick Boys de koploper. Concurrent Hardenberg komt woensdag in actie.
Kozakken Boys - Noordwijk: 2-3 (1-0)
  • 1-0 Büttner
  • 2-0 Lommers
  • 2-1 De Vré
  • 2-2 Van Oosten
  • 2-3 Bosma
Na 47 minuten spelen keek Noordwijk tegen een 2-0 achterstand aan. De ploeg van trainer Kees Zethof trok daarna binnen tien minuten de stand gelijk. Sander Bosma maakte een kwartier voor tijd de winnende.

• 3-3 Dijkhof
Rijnvogels kon een ruime voorsprong bij rust niet vasthouden. De promovendus uit Katwijk staat in de middenmoot van de derde divisie.
  • Barendrecht - Sportlust'46: 0-2
  • DVS'33 Ermelo - ASWH: 2-0
  • Excelsior'31 - SteDoCo: 1-3
  • GVVV - Sparta Nijkerk: 0-0
  • RKAV Volendam - Harkemase Boys: 2-1
  • Staphorst - ACV: 1-0